miercuri, 11 ianuarie 2012

MUSCHIULET IMBATAT

Ingrediente ;
-muschiulet porc ( ala micu" ) 200 gr
-unt 35 gr
-vin rosu demisec 150 ml
-cimbru 8 gr
-sare 7 gr
- piper 4 gr
-usturoi 2 catei

Mod de preparare :
Muschiuletul se depieliteaza  se taie rondele nu mai groase de 3 cm si se condimenteaza . Se incinge o tigaie cu untul si se pun bucatile de muschiulet la prajit la foc mediu pina ce acestea prind o nuanta de maroniu dupa care se toarna intreaga cantitate de vin . Se lasa la fiert pina ce vinul scade binisor formindu-se un sos semiconsistent , moment in care se adauga usturoiul strivit si cimbrul , dupa inca 2 minute pe foc preparatul este gata de servit !( in marea majoritate a restaurantelor acest sos ar fi ingrosat cu amidon , sfatul meu NU )

POFTA BUNA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu