Follow by Email

luni, 9 ianuarie 2012

PLACHIE CRAP LIPOVENEASCA

Ingrediente :
-burta crap aprox 300 gr
-rosii 200 gr
-suc de rosii 200 gr
-sare 10 gr-
-piper 5 gr
-foi daftn 3 buc
-ulei 100 ml
-patrunjel verde tocat pentru decor
-faina 50 gr


Mod de preparare

Pestele se condimenteaza si se tavaleste bine prin faina dupa care se prajeste in ulei intr-o tigaie incinsa in prealabil la foc mediu  , pina cind acesta devine de culoare maronie si solid ca fermitate .Se scurge pe un servet de ulei si apoi se pune intr-o tava de cuptor impreuna cu sucul de rosii , rosile taiate felute ,  foile de dafin si daca se considera prea dulce se mai poate adauga sare.Tava se introduce la cuptorul preincalzit la temperatura de 175 grade timp de 25 minute .
Se serveste cu mamaliga si mujdei .

POFTA BUNA !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu