Follow by Email

miercuri, 28 decembrie 2011

Paste Singapore cu somon

Ingrediente :
-file somon dezosat si depielitat ( chiar cazatura din transare ) 180 gr
-praz tocat grosier 50 gr
-rosii cherry 50 gr
-chilii 10 gr tocat fara seminte
-ardei gras verde 35 gr tocat grosier
-cogniac bun 7 ml
-sare 6 gr
-sos dark soia 7 ml
-ulei masline 7 ml
-coriandru tocat foarte fin 10 gr ( patrunjel verde)
-pemet 4 gr
-paste orez 100 gr oparite NU FIERTE ca macaroanele !?


   Mod preparare :

Se incinge o tigaie cu uleiul si se calesc pe jumatate legumele dupa care se adauga somonul taiat in cubulete de 2-3 cm . Cind acesta sa gatit se flambeaza cu cogniacul si se stinge cu sosul soia si pesmetul si se sareaza,Imediat se adauga si pastele oparite cu o lingura de apa in care au stat pastele , se amesteca cu verdeata si se servesc calde.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu