Ingrediente
-muschi file porc 200 grame transat in 4 felii
-un mar medie tare nu fainos
-gorgonzola 45 gr
-amidon 50 gr
-unt 40 gr
-sare 4 gr
-piper 4 gr
-nuca 20 gr
Mod de preparare :
Marul se curata si se degermineaza avind grija sa nu ramina nimic din cotor si taie in 4 felii rotunde si egale dupa care se tavalesc prin amidon. Feliile de carne se condimenteaza si se vor prajii cu jumatate din cantitatea de unt intr-o tigaie pina ajung la culoarea aurie.Dupa ce s-au prajit bucatile de carne si le-am scos pe o farfurie adaugam in aceeiasi tigaie restul cantitatii de unt si prajim bucatile de mar impregnate cu amidon , acestea fiind gata cind si pe o parte si pe cealata au devenit auriu-maroniu . Intr-o tava de cuptor se ajeaza feliile de carne peste care se ajeaza cite o felie de mar si gorgonzola impartita in 4 felii si de asemenea cite o bucatica de nuca, apoi se introduce in cuptorul preincalzit la 165 grade timp de 6-7 minute , se serveste cald.
POFTA BUNA!
REVIN !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu