INGREDIENTE
-salata iceberg 50 gr
-capsuni 3 buc ( copti dar tari )
-crveti proaspeti Black Tiger 3 buc
-lime 1 buc
-ulei masline 4 ml
-portocala 1 buc
-maiomeza light 15 gr
-dark soia 5 ml
-zahar brun 3 gr
-sare 5 gr
-piper chayene 3 gr
-smintina dulce 10 gr
-ketchup Heinz middle 5ml
-cogniac 4 ml
Mod de preparare :
Salata iceberg se taie in fisii inguste tip fideluta ,ae stropeste cu zeama portocala ,lime si uleiui masline ( att fff putin )
Capsunii se taie in sferturi si se curata codita.Peste ei se toarna piperul , zaharul si sosul de soia si se lasa la odihnit 10 minute dupa ce s-au amestecat.
Crevetii se fierb cu sarea 4 minute si se decorticheaza si se lasa la racit cu zeama de lime peste ei .
Maioneza , smintina , ketchupul ,zeama de portocala si cogniacul vor forma prin mixare sosul dressing.
Montarea :
In cupa larga de sampanie se va aseza intii salata apoi capsunii , crevetii iar in top sosul 1/2 felie lime , 1/2 felie portocala si un fir de marar.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu