Ingrediente :
-tortillia chips 1 punga de 600 gr
-cascaval cedar 150gr
- avocado 2 buc
-masline verzi 100 gr
-ceapa 40 gr
-usturoi 2 catei
-lime 2 buc
-ulei masline 20 ml
-ardei verde 50 gr
-apio ( celery sau teline verde tulpina ) 50 gr
-sare 12 gr
-piper alb 10 gr
-zahar 8 gr
Mod de preparare :
Se curata toate legumele si bucatile de avocado si se toaca bucatele pentru a le introduce in blender. Inainte de a porni blenderul se storc limetele , si se adauga sarea , zaharul , usturoiul , piperul si uleiul de masline.Se mixeaza pina devine totul o pasta fina si consistenta dupa care se pune in 2 boluri se acopera si se da la frigider sa se odihneasca. Tortillia se pune intr-o tava de cuptor peste care se rade uniform pe toata suprafata lor intreaga cantitate de cedar dupa care se intoduce in cuptorul preincalzit la temperatura de 180 grade timp de citeva minute pina se topeste brinza. Se serveste cald sau rece impreuna cu sosul pregatit anterior .
Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu