duminică, 9 noiembrie 2014

Lemon drizzle cake !

LEMON DRIZZLE CAKE

Ingrediente :
   - 3 lamii
   - 2 lime
   - 6 oua
   - 90 gr unt
   - 350 gr zahar tos
   - 170 gr faina alba
   - 1plic praf de copt
Mod de preparare
 Se scobesc lamiile si limetele cu tot cu pulpa , dar fara simburi , se adauga 250gr de zahar si se omgenizeaza in tava de copt la foc pina se ingroase totul putin . Se lasa la racit.
Se separa ouale. Galbenusul se spumeaza cu 100 gr zahar si cu untul inmuiat nu topit !
Albusul se bate spuma si se incorporeaza cu galbenusul spumat si intreaga cantitate de faina si praf de copt stins cu 3 pic de lamiie. Dupa ce s-a omogenizat aluatul se pune peste sosul de lamii si se da la copt in cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 30-35 minute.
Cind este copt se intoarce invers tava pe o suoprafata neteda si curata ! (atentie la buba de fript !)

POFTA BUNA

TIPS Puteti folosi ori ce tip de tava !
         Se poate adauga in sosul de lamiie ori ce fel de citrice !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu