LEMON DRIZZLE CAKE
Ingrediente :
- 3 lamii
- 2 lime
- 6 oua
- 90 gr unt
- 350 gr zahar tos
- 170 gr faina alba
- 1plic praf de copt
Mod de preparare
Se scobesc lamiile si limetele cu tot cu pulpa , dar fara simburi , se adauga 250gr de zahar si se omgenizeaza in tava de copt la foc pina se ingroase totul putin . Se lasa la racit.
Se separa ouale. Galbenusul se spumeaza cu 100 gr zahar si cu untul inmuiat nu topit !
Albusul se bate spuma si se incorporeaza cu galbenusul spumat si intreaga cantitate de faina si praf de copt stins cu 3 pic de lamiie. Dupa ce s-a omogenizat aluatul se pune peste sosul de lamii si se da la copt in cuptorul preincalzit la 175 grade timp de 30-35 minute.
Cind este copt se intoarce invers tava pe o suoprafata neteda si curata ! (atentie la buba de fript !)
POFTA BUNA
TIPS Puteti folosi ori ce tip de tava !
Se poate adauga in sosul de lamiie ori ce fel de citrice !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu