INGREDIENTE :
-piept pui ( o jumatate de piept taiat dupa os) 200 gr
-somon fume 35 gr
-gorgonzola 45 gr
-pesmet de granulatie mare 60 gr
-sare 2 gr
-piper 3 gr
MOD DE PREPARARE ;
Pieptul de pui despielitat se condimenteaza si in partea superioara ( unde a fost pielea ) cam la 2-3 cm de partea mai ascutita se creeaza un buzunaras pe lungimea sa cu ajutorul unui cutit cu lama de 2 cm grosime care se largeste cu degetul dar cu atentie sa nu se rupa carnea. Buzunarul astfel obtinut se umple alternativ cu bucatele de somon fume si brinza gorgonzola (cam de trei ori sa alterneze ) astfel ca sa se incheie cu o bucata mai mare de somon . Se pudreaza generos cu pesmetul si se introduce la cuptorul preincalzit la 190 grade timp de 20 minute.
Se poate servi atit cald cit si rece.
POFTA BUNA !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu