Ingrediente
-bulanele de puicute dezosate aprox 150 grame
-pesmet fin alb aprox 70 gr
-ghimbir praf 7 gr
-usturoi granulat 5 gr
-migdale praf 5 gr
-piper alb 4 gr
-lapte condesat sau smintina dulce de gatit 100 ml
-1 galbenus ou
-sare mare 7 gr
-lapte cocos 10 ml
- ulei sa umple o tigaie adinca
Mod de preparare :
Bulanelele se taie bucati de 5 - 7 cm2 si se pun intr-un castron la marinat impreuna cu laptele condensat/ smintina , galbenusl si laptele de cocos pentru aproximativ 25 minute. Intre timp se amesteca toate ingredientele uscate forminduse astfel un pesmet condimentat. Dupa marinarea puicutei se scoate bucata cu bucata din marinada si se tavalesc prin pesmetul condimentat presind cu forta . Se incinge tigaia cu ulei la foc mediu si se prajesc bucatile pina devin galben-aurii.
POFTA BUNA
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu